Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar (CANLI)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası konuşuyor. Canlı yayını izlemek için alttaki YouTube linkine tıklayabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar (CANLI)
Yayınlama: 29.09.2025
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları;

– (İş-Kur Gençlik Programı) Gençlerimizin programa yoğun teveccühü dolayısıyla kontenjanı 150 bine çıkardık. İnşallah 2028 yılına kadar toplam 1 milyon öğrencimizi İş-Kur Gençlik Programından faydalandırmayı hedefliyoruz.

– (BM Zirvesi) Gazzeli kardeşlerimizin 23 aydır kesintisiz maruz kaldığı zulmü, rakamlarla, fotoğraflarla ortaya koyduk. Uluslararası toplumu, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı barbarlıklara karşı harekete geçirmeye çalıştık.

– Gerek ikili görüşmelerimizde gerekse bu toplantılarda şuna bir kere daha şahitlik ettik; yolsuzluk soruşturmalarından dolayı iyice köşeye sıkışan Netanyahu’nun sırf koltuğunu korumak uğruna bölgeyi hatta dünyayı ateşe sürüklediğini artık hemen herkes kabul ediyor.

–  Türkiye’nin bugün özgürlük ve adalet için mücadele eden mazlumların yanında olduğunu dost-düşman herkes çok iyi bilmektedir. Bunu bilmeyen, bilse bile kabullenmeyen bir tek ana muhalefettir. Daha düne kadar Orta Doğu’ya bakınca sadece bataklık görenlerin, Gazze’nin kahraman evlatlarına terörist iftirası atanların, ‘Bize ne Gazze’den, Suriye’den, Libya’dan, Somali’den’ diyen vicdansızların, bugün çıkıp bizi eleştirmesinin zerre kadar kıymeti yoktur.

–  Küçük düşünen, dış politikaya sığ bakan, yolsuzluklarına destekçi bulmak için batılı patronlarına, ‘Sizin çıkarınızı en iyi biz koruruz’ diyen zavallıları kaale almadık. Varsın gözünü kin ve nefret kaplamış muhterisler idrak edemesin. Bize Filistinlilerin, Gazze’li mazlumların duası yeter.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.