Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 9 Mayıs'ta hizmete açılan Bandırma-Tekirdağ Tren Feribot Hattı ile 9 kat daha fazla yük taşıma imkanı sağladıklarını ve yeni hattın yıllık 2,8 milyon ton yük taşıma kapasitesi sunduğunu duyurdu.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, geçen yıl eylül ayında hayata geçirilen Aday Havuz Sistemi aracılığıyla işverenlerin 82 bin 544 iş arayan vatandaşa ulaştığını duyurdu.
Dijital Yayıncılıkta Yeni Bir Soluk
TVivo TV, geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen, dinamik ve yenilikçi yapısıyla dijital platformlar arasında öne çıkmayı amaçlıyor. Yerel ve uluslararası yayıncılık anlayışıyla sektörde fark yaratacak gibi görünüyor.
İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Hamas ile İsrail arasında sağlanan Gazze'deki ateşkes anlaşmasının adil ve kalıcı bir barışın başlangıcı olmasını umduklarını söyledi.