Kiralık Aşk, Kuzgun ve Alparslan: Büyük Selçuklu gibi başarılı yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü oyuncu Barış Arduç, bu sefer rol aldığı projelerle değil, yaşadığı kira anlaşmazlığıyla gündeme oturdu.
Zirai don sonrası kiraz ve kayısı gibi meyvelerde üretim kaybı fiyatları artırırken, bazı marketlerin dondan etkilenmeyen ürünleri bile yüksek kar marjıyla sattığı ifade edildi. Uzmanlar, fırsatçılık olarak nitelendirdi.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin davanın sonucunu yorumlayarak, Türk adaletinin cezanın verilmesinde adil bir karar aldığını vurguladı. Ayrıca, medyanın hassasiyetini artırması gerektiğini belirtti.
İzmir’deki grev sonrası Belediye Başkanı Cemil Tugay çöp yığınlarını 226 milyon TL’ye toplattığı ortaya çıktı. İhaleyi kazanan şirket sahibinin ise İBB’ye yönelik 5’inci dalga operasyonlarında gözaltına alınanlar arasında olduğu öğrenildi.