Google Verilerinizi Silebilir!

Kısa süre önce Google; Google Drive, Gmail ve Google Fotoğraflar için yeni depolama alanı politikasını duyurdu.

  • Bu politikaya göre Gmail, Drive veya Fotoğraflara 2 yıl boyunca giriş yapmadıysanız, burada sakladığınız mail, dosya ve resimler silinecek.
  • Ayrıca depolama alanı sınırınızı aşmanız durumunda google verilerinizi silebilecek.
  • Bu hizmetlerde içeriğiniz silinse bile hesabınıza tekrar giriş yapabileceksiniz.
  • 1 Haziran 2021 tarihinden sonra, etkinlik dışı veya depolama alanı sınırınızı aşmış durumdaysanız içeriğiniz silinmeden önce size e-posta hatırlatıcıları ve bildirimler gönderilicek.
  • 2 yıl boyunca etkinlik dışı kalmadıysanız veya depolama sınırını aşmadıysanız bu değişikliklerden etkilenmeyeceksiniz.
  • Bu politika 1 Haziran 2021 tarihinde yürürlüğe gireceğinden, uygulanmaya başlanacağı en erken tarih 1 Haziran 2023 olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir